02 Strategii promovare seo -ciorna

01

CRESTERI ZILNICE

Investitia in strategii optimizare seo este o investitie cu rezultate sigure insa care nu sunt obtinute imediat. In ultimii ani comertul online se dezvolta inspaimantator de repede si lumea a inteles posibilitatile pietii online. In general putem spune ca piata online nu are limite, astfel rezultatele pe care le poti obtine din aceasta piata pot depasi cu mult asteptarile tale, dar asta numai in urma aplicarii diferitelor strategii promovare seo. .
02

CRESTEM NUMARUL VIZITATORILOR

Exista zeci sau sute de mii de magazine online in Romania si cateva miliarde la nivel mondial. Din aceste magazine pe prima pagina Google se afla doar 10 datorita optimizarii seo facute asupra paginii si datorita abortarii corecte a unei strategii de promovare aplicata cu succes.
Ce face diferenta intre aceste magazine?
Vizitatorii pe care ii au si care stabilesc cifre la care nici nu visezi. Fiecare site este diferit in felul lui si astfel fiecare site trebuie sa fie tratat diferit atunci cand vine vorba de promovare seo. Pentru fiecare site fie ca este el de prezentare servicii, lansare produs sau magazin online trebuie aplicata o serie de strategii promovare seo personalizate in functie de continut si de targetul paginii. .
03

CERAMIC & POLISHING

Incepem prin a masura rezultatele paginii tale si performantele curente. Trebuie sa stim de unde pornim pentru a vedea gradul de indeplinire al targetului. Masuratorile si rapoartele corecte fie ca ne convin sau nu sunt cel mai important pas de plecare in orice proces de optimizare seo. Identificam punctele puternice ale paginii dar si punctele slabe. Analizam calitatea continutului paginii si corectitudinea prezentarii informatiilor Identificam cele mai potrivite cuvinte cheie pentru fiecare pagina/produs/serviciu in parte si facem pagina competitiva.
04

CAR WRAPPING

Optimizam si modificam pagina astfel incat punctele slabe sa fie corectate si rezultatele buna sa-si faca prezenta . Identificam competitorii si comparam statisticile pentru a vedea unde putem creste si obtine astfel avantaje rapide..
05

CLEANING

Aliquam sed wisi eu sem ipsum, tempor tristique, urna tortor, fermentum in, commodo tempus, urna ut lacus. Aliquam eget urna. Proin erat ornare vel, viverra sodales.
Phasellus ac eros lacus, congue arcu quis orci. Vestibulum metus nisl, a augue ut magna felis a odio leo, pretium eu, aliquet quis, velit. Nulla venenatis vitae, vehicula ut, consequat ac, mollis nulla sem luctus ut, porta laoreet. Vestibulum commodo porta. Aenean sit amet enim. Duis vehicula non, posuere in, dolor.